Over ons

Over ons

Het bedrijf

Als bouwpromotor leggen wij ons toe op de ontwikkeling van appartementen en verkavelingen. Dat wil zeggen dat wij de grond aankopen en instaan voor de bouw van de volledig afgewerkte constructies. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en door onze hoge graad van afwerking. Vele zaken die voor ons evident zijn zal u niet terugvinden bij onze collega’s.

We bestuderen de beste invulling van het project, van het perceel, van het huis en dienen de bouwaanvraag in. Bij goedkeuring van de aanvraag hebben we reeds een startdatum vastgelegd zodat u zeker bent wanneer uw thuis klaar zal zijn.

Van bij de standaard uitvoering gaat onze aandacht naar de kwaliteit van uw leefomgeving. Bij de selectie van onze materialen gaan esthetiek en degelijkheid hand in hand. Alles wordt gescreend en op elkaar afgestemd.

Wij sluiten contracten af met de verschillende aannemers en coördineren en controleren de werken. Wij zorgen ervoor dat het bouwproces vlot verloopt en begeleiden u bij de keuzes van vloeren, keuken, deuren, enz,... Bij de oplevering controleren we alles op gebreken, en we garanderen u dat die worden opgevolgd. Ons werk is pas gedaan wanneer u tevreden bent! 

Bouwpromotie Saelens – Vandenberge wordt Alpha Bouwpromotie

Met Alpha Bouwpromotie kondigen we een nieuw hoofdstuk aan voor ons bouwpromoterbedrijf. Na tien jaar samenwerking geeft de familie Saelens de fakkel door aan vennoot Ivo Vandenberge die de zaak zal verderzetten als Alpha Bouwpromotie. Een nieuwe generatie die verder zal bouwen met dezelfde visie, ervaring en oog voor kwaliteit die u gewoon bent van Bouwpromotie Saelens - Vandenberge.

Hiermee krijgt de samenwerking tussen de familie Saelens en vennoot Ivo Vandenberge een nieuwe invulling, waarbij het bedrijf wordt klaargestoomd voor de toekomst. 

Alpha Bouwpromotie staat voor verjonging, maar we blijven trouw aan onze persoonlijke aanpak en een hoogwaardige afwerking van al onze projecten. Dat laatste kunnen wij garanderen door onder andere te werken met door ons geselecteerde lokale aannemers. Dankzij een open communicatie en een correcte planning zorgen we voor een efFiciënt verloop van het volledig bouwproces waardoor u alvast kan uitkijken naar uw nieuwe thuis.

Alpha in Alpha Bouwpromotie, verwijst naar de eerste letter van het Griekse alfabet en staat synoniem voor dit nieuw begin, maar maakt ook de link met het cijfer één waarbij we onze klanten de beste service willen aanbieden. Onze klanten volledig ontzorgen en de kwaliteit bieden waar ze recht op hebben, blijven dan ook onze grootste focus.

Visie

Binnen ons bedrijf heerst er een grote betrokkenheid onder elkaar, naar onze klanten en naar onze aannemers. Onze vlakke bedrijfsstructuur garandeert een open communicatie, waarbij elk zijn stempel kan drukken en het verschil kan maken. Elk van ons heeft zijn werkgebied en ziet erop toe dat alles correct verloopt. Zodat we trots kunnen zijn op ons werk!

Wij zoeken dezelfde cultuur bij de mensen die op onze werven werken. Deze beperkte groep aannemers weten waar wij als bedrijf voor staan en wat er van hen verwacht wordt. Vele zijn lokale, familiale zaken die betrokken zijn met hun werk. Als ze nodig zijn zijn ze dichtbij.

We streven ernaar het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat onze aannemers onder optimale omstandigheden kunnen werken, wat zeker zijn effect heeft op het resultaat! Het belang van onze aannemers is onmiskenbaar, want de mooiste vloer, keuken, deur, kan slecht geplaatst worden. Wij zijn correct tegenover onze aannemers en mogen dat ook van hen verwachten.

Wij zoeken voldoening in ons werk en vinden dat bij de gemoedsrust de we onze klanten leveren bij één van de belangrijkste beslissingen van hen leven, zodat ze er lang kunnen van genieten. Weten dat we onze klanten een goede start geven, geeft ons opnieuw de energie om onszelf in het volgende project te investeren. 

Visie

Missie

Wij bouwen een thuis, voor mensen die investeren in hun toekomst. Door ons engagement, persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie leren we de mensen en hun noden kennen. We starten met een concept met de verbetering van de dagelijkse leefomgeving van onze klanten voor ogen, en onze missie is om van dat concept realiteit te maken. Het doel is een gelukkige klant, die zijn droom verwezenlijkt ziet en daar nog lang van kan genieten.