Alpha Bouwpromotie

Wij bouwen uw thuis, op maat van uw verwachtingen en met een persoonlijke aanpak waarbij we u volledig ontzorgen met de juiste begeleiding, een oog voor detail en focus op kwaliteit. 

Start werken Residentie Artésan

De uitgraving van de bouwput is gestart, binnenkort wordt de kraan geplaatst.

Start werken Residentie Artésan
Gezocht:  Bouwgronden en afbraakpanden

Gezocht: Bouwgronden en afbraakpanden

Als bouwpromotor zijn wij steeds op zoek om nieuwe projecten te realiseren,  zowel in Oost als in West-Vlaanderen.
Tips voor nieuwe projecten zijn altijd welkom.
We zoeken zowel gronden voor appartementen als voor woningbouw.
Op korte termijn zoeken we gronden voor woningbouw. (2 - 20 loten)
Contacteer onze verantwoordelijke:
Patrick 
09/3257092
patrick@alphabouwpromotie.be

Onze missie

Onze missie

Wij bouwen een thuis, voor mensen die investeren in hun toekomst. Door ons engagement, persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie leren we de mensen en hun noden kennen.
We starten met een concept met de verbetering van de dagelijkse leefomgeving van onze klanten voor ogen, en onze missie is om van dat concept realiteit te maken. Het doel is een gelukkige klant, die zijn droom verwezenlijkt ziet en daar nog lang van kan genieten. 

Onze werkwijze

We bestuderen de beste invulling van het project, van het perceel, van het huis en dienen de bouwaanvraag in. Bij goedkeuring van de aanvraag hebben we reeds een startdatum vastgelegd zodat u zeker bent wanneer uw thuis klaar zal zijn.

Van bij de standaard uitvoering gaat onze aandacht naar de kwaliteit van uw leefomgeving. Bij de selectie van onze materialen gaan esthetiek en degelijkheid hand in hand. Alles wordt gescreend en op elkaar afgestemd.

Wij sluiten contracten af met de verschillende aannemers en coördineren en controleren de werken. Wij zorgen ervoor dat het bouwproces vlot verloopt en begeleiden u bij de keuzes van vloeren, keuken, deuren, enz. Bij de oplevering controleren we alles op gebreken, en we garanderen u dat die worden opgevolgd. Ons werk is pas gedaan wanneer u tevreden bent!